Vij5 producten kopen in design winkels

In onze eigen showroom in Eindhoven zijn alle Vij5 producten te koop en kun je ons persoonlijk ontmoeten. Een deel van onze collectie is ook via webshops, woonwinkels, designwinkels, interieur- en lichtadviseurs verkrijgbaar. Hieronder vind je meer informatie:


Vij5 Showroom

Bezoek onze showroom en werkplaats om onze producten in het echt te zien, voelen en ervaren! Wij werken vanuit een karakteristieke bedrijfshal aan de Hallenweg in Eindhoven. Hier zijn alle Vij5 producten te zien en te koop en voorzien we je graag van persoonlijk advies.

Wij zijn in principe van maandag t/m vrijdag aanwezig van 9.30 – 18.00 uur maar hebben ook wel eens afspraken buiten de deur. Om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat vinden we het daarom fijn als je van te voren even belt of mailt, dan zorgen we dat we er zijn!

Liever online shoppen? Bezoek onze webshop 24/7.


Vij5 retailers

Naast een eigen showroom heeft Vij5 ook een geselecteerd netwerk van verkooppunten binnen Nederland en daarbuiten. Verschillende designwinkels, interieur- en lichtadviseurs voeren onze collectie zoals zichtbaar op onderstaande kaart. Zij kunnen je ook adviseren over onze producten en kunnen artikelen voor je bestellen als deze niet direct uit voorraad leverbaar zijn.