Vij5 winkels

Vij5 SHOWROOM

Bezoek onze showroom en werkplaats om onze producten in het echt te zien, voelen en ervaren! Wij werken vanuit een karakteristieke bedrijfshal aan de Hallenweg in Eindhoven. Hier zijn alle Vij5 producten te zien en te koop en voorzien we je graag van persoonlijk advies.

Wij zijn in principe van maandag t/m vrijdag aanwezig van 9.30 - 18.00 uur maar hebben ook wel eens afspraken buiten de deur. Om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat vinden we het daarom fijn als je van te voren even belt of mailt, dan zorgen we dat we er zijn!

Vij5 Showroom:

Hallenweg 1E, Eindhoven.
0031 (0) 40 8200 585 - office@Vij5.nl

Het is ook mogelijk om onze showroom te huren voor een besloten (zakelijke) bijeenkomst, vergadering, workshop, lunch en/of diner. We hebben plek voor groepen tot 15 personen. Stuur een e-mail naar office@vij5.nl voor meer informatie.

Vij5 retailers

Naast een eigen showroom heeft Vij5 ook een geselecteerd netwerk van verkooppunten binnen Nederland en daarbuiten. Verschillende designwinkels, interieur- en lichtadviseurs voeren onze collectie zoals zichtbaar op bovenstaande kaart. Zij kunnen u ook adviseren over de beschikbare varianten en kunnen artikelen voor u bestellen als deze niet direct uit voorraad leverbaar zijn.