fbpx

LookShelf

Daphna Laurens samen met Vij5

“We zijn groot fan van het werk van Daphna Laurens; ze geven écht vorm aan objecten met hun unieke design-proces en studies. Het eenvoudige idee van de LookShelf komt van het tonen van prachtige boeken in je interieur, maar dan met de kaft of een opengeslagen pagina in de aandacht. Dit bescheiden product is daarmee ondergeschikt aan het object wat erop staat maar zó vormgegeven dat het er echt mag zijn! We gebruiken hem overigens zelf in de keuken als houder voor een kookboek, het aanrecht blijft mooi vrij en je kunt op je gemak het recept doorlezen.”

- Arjan & Anieke

Vij5-collection-Spring 017-images-by-Vij5-05
Vij5-collection-Spring 017-images-by-Vij5-without-text-05-DETAIL

OMSCHRIJVING


De LookShelf is een massief eikenhouten boekenplank waarop je je favoriete boek presenteert. Ontworpen om bescheiden en totaal toegewijd te zijn aan het boek wat hij draagt.

Presenteer je meest waardevolle kunstboek, het leesboek wat je maar niet opzij kunt leggen of je favoriete voorleesboek in de kinderkamer. Óf creëer een indrukwekkende bibliotheek aan de muur van je woonkamer, een boekenplank naast je bed, een muur van tijdschriften in een café of een display in de boekenwinkel.

De LookShelf assisteert je ook in de keuken: het ondersteunt je kookboek terwijl je zelf het eten bereidt. Daarnaast kan de LookShelf natuurlijk gebruikt worden om andere items een plek te geven zoals een fotolijst, je mooiste platenhoes of zelfs je iPad.

SPECIFICATIES


ontwerp door Daphna Laurens

in collectie sinds 2013

afmetingen
LookShelf 23 (6,5 x 11 x 23cm)
LookShelf 50 (6,5 x 11 x 50cm)

materiaal massief PEFC gecertificeerd eikenhout
behandeld met 'Osmo hard-wax olie' of gekleurde lijnzaadolie

productie door ons lokale houtbewerker in de regio Eindhoven en verder afgewerkt, gechecked en verpakt in onze studio.

montage eenvoudig aan de wand te monteren met twee (bijgeleverde) schroeven waar de sleuven achterin het hout overgeen vallen.

STORIES


‘Coloured Wood’
|

A continuation on the ‘Black Editions’From 26 June 2017 Vij5 launches a new line within the collection, where the existing oak products are naturally coated with pigmented linseed oil. After the successful launch of the... Lees Meer

Vij5 collection – Spring/Summer 2017
|

Vij5 celebrates spring!A photo series where a selection of the collection is highlighted in a graphical way. The pictures are made in our own studio in Eindhoven. Because the images are photographed from above on... Lees Meer

ONTWERPERS


Vij5 designer DaphnaLaurens

BESTEL HIER


LookShelf shop23
 59,00 89,00
add to wishlistin wishlist
add to wishlist
See options