fbpx

Elementiles

Ontwerpduo together with Vij5

"Voor de Elementiles was Ontwerpduo geïnspireerd door houten kinderspeelgoed; eenvoudige vormen met eindeloos veel mogelijkheden. Dat werd ook het basisidee voor deze elementaire muurvormen. Met een professionele aanpak gaf Ontwerpduo de items niet alleen een mooie vormentaal maar ook een functie. We houden van het speelse karakter van de Elementiles. De vier basisvormen die op verschillende manieren kunnen worden gepositioneerd door ze te roteren, geven je de mogelijkheid om je eigen persoonlijke compositie op de muur te maken!"

- Arjan & Anieke

OMSCHRIJVING


Elementiles zijn een reeks decoratieve wandelementen die verschillende functies vertegenwoordigen. Spiegels, magneetborden, prikborden, krijtborden, eikenhouten kastjes en frames voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, enz.

Met de verscheidenheid in Elementiles kunt u een decoratieve en toch functionele compositie op de muur creëren met slechts vier basisvormen.

Voor de Elementiles was Ontwerpduo geïnspireerd door houten kinderspeelgoed; eenvoudige vormen met eindeloos veel mogelijkheden!

Dit werd ook het basisidee van deze elementaire muurvormen, gecombineerd met de professionele aanpak van Ontwerpduo die de items niet alleen een mooie vormentaal maar ook een functie gaven. De vier basisvormen die op verschillende manieren kunnen worden gepositioneerd door ze te roteren, geven u de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke compositie op de muur te maken!

SPECIFICATIES


ontwerp door Ontwerpduo (Nathan Wierink & Tineke Beunders)

in collectie sinds 2015

afmetingen

  • small (driehoek); zijdes van 25cm en ca. 22cm high
  • diamond (parallellogram); ca. 43cm hoog en 25cm breed
  • medium (medium trapezium); 50cm breed en ca. 22cm hoog
  • large (grote trapezium); 75cm breed en ca. 22cm hoog

varianten

  • Mirror tiles (small en large) - glazen spiegels
  • Chalk tile (medium) - zwarte borden met schoolbordverf op 9 mm dik mdf
  • Cork tiles (medium and large) - prikbord, 1cm dik kruk met afgeronden hoeken
  • Wireframes (diamond) - gelaste draadframes 8,5cm diep, gepoedercoat in roze RAL3017 en blauw RAL5022
  • Oak cabinet (small and medium) - handgemaakt eiken kastjes 6 cm diep
  • Magnetic tiles (diamond and large) - gekleurde stalen magneetborden in geel RAL1014, groen RAL6019 of silk-grey RAL7044

STORIES


Vij5 collection – Spring/Summer 2017
|

Vij5 celebrates spring!A photo series where a selection of the collection is highlighted in a graphical way. The pictures are made in our own studio in Eindhoven. Because the images are photographed from above on... Lees Meer

Ton sur Ton (Dutch Design Week 2014)
|

Vij5 presented a selection of their 2014 ‘Ton sur Ton’ Milan exhibition at the Vij5 workshop during Dutch Design Week 2014, showing all new additions to the Vij5 collection presented in a Ton sur Ton... Lees Meer

ONTWERPERS


portret-Ontwerpduo-zwart-wit-door-Jeroen-van-der-Wielen-

BESTEL HIER


Elementiles
 15,00 55,00 See options