Vij5 » blog » Exhibitions & Presentations » Design District 2018

Design District 2018

Een beeldverslag van de Vij5 presentatie tijdens de vakbeurs Design District 2018 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam, Nederland.

Over Design District

Design District is het beste vak evenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.
Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. 6 – 7 – 8 juni 2018 │ Van Nelle Fabriek Rotterdam

www.designdistrict.nl

Tijdens de beurs lanceerde Vij5 drie nieuwe producten:

Glint Light van Susanne de Graef

Een weerkaatsing van licht op twee in elkaar grijpende aluminium delen. Doordat de grafisch vormgegeven armen van de aluminium delen elkaar overlappen en de lichtbron deels afdekken ontstaat er een versplintert, poëtisch spel van licht.

Geanodiseerd aluminium en LED. Verkrijgbaar in twee kleuren als wand- en plafondversie.

Trestle Table van David Derksen

Een elegante, flexibele tafel waarbij het blad en het onderstel niet met elkaar verbonden zijn.

Aluminium schragen, multiplex tafelblad met Forbo Desktop afwerking in diverse kleuren.

BL28-LED van David Derksen

Een nieuwe, geüpdatete versie van de bekende Brass Lights geconstrueerd door een 0,3 mm dunne messing plaat te vouwen. Inclusief LED-licht en een diffuser voor een betere lichtopbrengst.