TweeDoek

door Anieke Branderhorst

“De TweeDoek is een ‘nieuw’ product voor in de keuken waarbij twee functies, die normaal naast elkaar gebruikt worden, in één product samen komen. Wanneer je de TweeDoek ophangt is er één zijde welke gebruikt kan worden als handdoek, terwijl de andere zijde als theedoek dient!

Meerdere fabrieken vertelden ons dat dit product onmogelijk was om te maken, maar samen met textielontwerpster Jolijn Fiddelaers zijn we uiteindelijk bij een producent in Turkije uitgekomen die het experiment met ons aan durfde. En met resultaat!”

– Arjan & Anieke

Omschrijving

De TweeDoek is een ‘nieuw’ product voor in de keuken waarbij twee functies, die normaal naast elkaar gebruikt worden, in één product samen komen.

Wanneer je de TweeDoek ophangt is er één zijde welke gebruikt kan worden als handdoek, terwijl de andere zijde als theedoek dient!

De kleuren en functies vloeien in elkaar over door een zorgvuldig ontworpen gradient in kleur én weefsel. Bijzonder bij de TweeDoek is dat deze op één machine gemaakt wordt, terwijl een theedoek en handdoek normaal gesproken op twee verschillende machines geproduceerd worden.

Specificaties

ontwerp door Anieke Branderhorst

in collectie sinds 2014 (nieuwe kleuren sinds 2019)

ontwikkeld in samenwerking met IXX – Jolijn Fiddelaers

afmetingen ong. 90 x 47cm

materiaal 100% biologisch katoen

TwoTowel by Anieke Branderhorst

Ontwerper

ArjanAnieke 201702 WEB800

Bestel hier

Productie