‘s-Table

Jeroen Wand samen met Vij5

“Omdat Jeroen zijn studio vlakbij die van ons heeft, krijgen wij regelmatig in een vroeg stadium een voorproefje te zien van zijn nieuwe projecten. Deze tafel hoort bij de ‘s-Chair en is oorspronkelijk ontworpen voor de nieuwe educatieruimte van het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch (vandaar de ‘s in de naam). Vanzelfsprekend is de tafel ook heel mooi te combineren met andere stoelen!”

– Arjan & Anieke

OMSCHRIJVING

Deze tafel is stevig en stabiel dankzij een heldere vormgeving en een slimme houtconstructie. Het robuuste frame zorgt voor veel stabiliteit. De HPL toplaag geeft kleur aan de tafel maar maakt het tafelblad ook slijtvast en duurzaam. Hierdoor is de tafel multifunctioneel inzetbaar en geschikt voor zowel projectmatig gebruik als residentiële toepassingen.

Waar bij andere meubels vaak gekozen wordt voor één houtsoort, gebruikte ontwerper Jeroen Wand hier een eigenwijze combinatie van massief eiken én multiplex onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de tafel een ongecompliceerde maar rijke uitstraling heeft die aansluit bij verschillende interieurstijlen. Dezelfde materiaalcombinatie vind je overigens ook terug in de bijpassende ’s-Chair uit dezelfde serie. Vanzelfsprekend is de tafel ook heel mooi te combineren met andere stoelen.

Iedere tafel wordt op maat gemaakt.

(De ’s-Table en ‘s-Chair zijn oorspronkelijk ontworpen voor de educatieruimte van het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch.)

SPECIFICATIES

afmetingen

breedte beschikbaar in 70, 80, 90 of 100 cm
lengte mogelijk in 180, 200, 240 of 300 cm
(iedere tafel wordt op maat gemaakt, andere afmetingen op aanvraag is dus geen enkel probleem)

materialen

multiplex met HPL toplaag
poten 50×50 cm massief eiken, gelakt
frame onderdelen in 18 mm beukenmultiplex, gelakt

in collectie sinds 2015

s-Table-voor- 5

ONTWERPER

Vij5 designer JeroenWand

BESTEL HIER