LookShelf

Daphna Laurens samen met Vij5

We zijn grote fans van het werk van Daphna Laurens en de manier waarop ze objecten écht vorm geven door hun unieke ontwerpproces. Het eenvoudige idee van de LookShelf komt voort uit hun voorliefde voor mooie boeken. Waar in een gewone boekenkast meestal alleen de rug van een boek zichtbaar is, geeft dit plankje je de mogelijkheid ook de binnenkant van het boek of de kaft tentoon te stellen. Volgens Daphna en Laurens is het namelijk zonde om dit niet te laten zien. De LookShelf is een bescheiden product dat ondergeschikt is aan het object wat erop staat. Wij gebruiken hem zelf voornamelijk in onze keuken als houder voor een kookboek. Het boek blijft mooi schoon, het aanrecht vrij en het ziet er ook nog eens super mooi uit!

– Arjan & Anieke

OMSCHRIJVING

De LookShelf is een massief eikenhouten boekenplank waarop je je favoriete boek presenteert. Ontworpen om bescheiden en totaal toegewijd te zijn aan het boek wat hij draagt.

Presenteer je meest waardevolle kunstboek, het leesboek wat je maar niet opzij kunt leggen of je favoriete voorleesboek in de kinderkamer. Óf creëer een indrukwekkende bibliotheek aan de muur van je woonkamer, een boekenplank naast je bed, een muur van tijdschriften in een café of een display in de boekenwinkel.

De LookShelf assisteert je ook in de keuken: het ondersteunt je kookboek terwijl je zelf het eten bereidt. Daarnaast kan de LookShelf natuurlijk gebruikt worden om andere items een plek te geven zoals een fotolijst, je mooiste platenhoes of zelfs je iPad.

SPECIFICATIES

ontwerp door Daphna Laurens

in collectie sinds 2013

afmetingen
LookShelf 23 (6,5 x 11 x 23cm)
LookShelf 50 (6,5 x 11 x 50cm)

materiaal massief PEFC gecertificeerd eikenhout
behandeld met ‘Osmo hard-wax olie’ of gekleurde lijnzaadolie

productie door ons lokale houtbewerker in de regio Eindhoven en verder afgewerkt, gechecked en verpakt in onze studio.

montage eenvoudig aan de wand te monteren met twee (bijgeleverde) schroeven waar de sleuven achterin het hout overgeen vallen.

Concept & interieurontwerp, styling & realisatie Hal 2 ruimtevormgevers, Eindhoven

images by StudioJansjeJKF®

ONTWERPERS

Vij5 designer DaphnaLaurens

BESTEL HIER