Lloop Koper

Ontwerpduo samen met Vij5

“Het leuke aan de Lloop lamp is niet alleen dat hij gemakkelijk in hoogte verstelbaar is. Door zijn simpele vormentaal sluit hij op wonderbaarlijke wijze in praktisch iedere interieurstijl aan! We werken graag samen met Nathan & Tineke, vooral omdat we een gezamenlijke passie delen voor de combinatie van design en ondernemerschap.”

– Arjan & Anieke

OMSCHRIJVING

De Lloop lamp is in hoogte verstelbaar door het groter of kleiner maken van de lus in het elektriciteitssnoer die ontstaat door een houten klosje. De functie wordt hiermee decoratie; simpel, helder en zonder verborgen technieken. Het meegeleverde houten klosje is bedoeld om een lus in de kabel te maken. Door het houten klosje voorzichtig te verschuiven kunt u de lus in de stroomkabel groter of kleiner maken. Hiermee kunt u de lamp in hoogte verstellen: een grote lus maakt een hoge lamp, een kleine lus maakt een lage lamp De Lloop-lamp is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties voor de lampenkap en kabel en kan worden besteld met een gepolijst koper, gepolijst messing of witte binnenkant.

SPECIFICATIES


ontwerp door Ontwerpduo (Nathan Wierink & Tineke Beunders)

in collectie sinds 2009

afmetingen Ø 281 mm, hoogte 183 mm

materialen koper of messing lampenkap, inclusief houten klosje om de lus mee te maken en 6 meter textiel-electriciteitssnoer

licht bron alle Lloop lampen worden geleverd inclusief een E27 LED lichtbron: Philips dimbare LED bulb E27 8W (vervangt 60W)

binnenzijde beschikbaar in koper, messing of wit

ONDERHOUD


Wij raden aan de koperen kap zo min mogelijk met uw handen aan te raken om vlekken te voorkomen. Draag tijdens het ophangen van de lamp eventueel zachte handschoenen. Mochten er toch vlekken op de kap ontstaan dan kunt u deze voorzichtig verwijderen met HG koper ‘glans’ polish (verkrijgbaar bij diverse bouwmarkten en/of grote supermarkten).

Op maat gemaakte plafondkapjes mogelijk op bestelling

Lloop Koper

Lloop Messing

Lloop Classic

ONTWERPERS