Vij5 winkels


Omdat we het belangrijk vinden dat onze producten in het echt te zien, voelen en ervaren zijn heeft Vij5 een geselecteerd netwerk van verkooppunten binnen Nederland en daarbuiten. Een belangrijk deel van de collectie is zichtbaar in de Vij5 Showroom in Eindhoven en de Vij5 Pilotstore bij Edwin Pelser in Den Haag. Daarnaast voeren verschillende designwinkels, interieur- en lichtadviseurs onze collectie. Zij kunnen u ook adviseren over de beschikbare varianten en kunnen artikelen voor u bestellen als deze niet direct uit voorraad leverbaar zijn.

Vij5 SHOWROOM


Studio, werkplaats, showroom en magazijn. Deze functies vormen samen de basis voor de werkzaamheden van Vij5. In een karakteristieke bedrijfshal aan de Hallenweg in Eindhoven worden deze functies fysiek gecombineerd.

Je bent van harte welkom in onze showroom, waar alle Vij5 producten te zien en te koop zijn en we je graag voorzien van persoonlijk advies.

Let op:

Vanaf de Dutch Design Week tot kerst 2018 zijn we elke vrijdag open van 11:00 tot 19:00
Op andere tijden is de showroom bent u meer dan welkom, maar enkel op afspraak!

Vij5 Showroom: Hallenweg 1E, Eindhoven.

0031 (0)40 8200 585 - office@Vij5.nl

Vij5 PILOTSTORE


Ter ere van ons 10 jarig bestaan in 2016 openden we samen met Edwin Pelser de eerste officiële Vij5 Pilotstore. In de winkel, gesitueerd in de prachtige tuinkamer van Edwin Pelser in Den Haag, is een groot deel van de Vij5 collectie te zien en te koop.

Edwin Pelser en Vij5 vinden elkaar in hun zoektocht naar jonge ontwerpers en hun gedeelde visie over het verhaal achter het ontwerp, waarbij ‘vernieuwing met respect voor tradities’ centraal staat.

Vij5 Pilotstore bij Edwin Pelser; Piet Heinstraat 123 Den Haag

www.edwinpelser.nl

FYSIEKE WINKELS


Klik op bovenstaande kaart om relevante verkooppunten in uw regio te bekijken. Mocht er geen verkooppunt in uw regio zijn, dan kunt u gebruik maken van onze webshop.

ONLINE WINKELS


Naast de Vij5 SHOP, is onze collectie ook verkrijgbaar via diverse online platforms!

NL; Nederlandse winkels met een webshop:

BE; Belgische winkels met een webshop:

Alleen online: