fbpx

Elementiles

Ontwerpduo together with Vij5

"Voor de Elementiles was Ontwerpduo geïnspireerd door houten kinderspeelgoed; eenvoudige vormen met eindeloos veel mogelijkheden. Dat werd ook het basisidee voor deze elementaire muurvormen. Met een professionele aanpak gaf Ontwerpduo de items niet alleen een mooie vormentaal maar ook een functie. We houden van het speelse karakter van de Elementiles. De vier basisvormen die op verschillende manieren kunnen worden gepositioneerd door ze te roteren, geven je de mogelijkheid om je eigen persoonlijke compositie op de muur te maken!"

- Arjan & Anieke

OMSCHRIJVING


Elementiles zijn een reeks decoratieve wandelementen die verschillende functies vertegenwoordigen. Spiegels, magneetborden, prikborden, krijtborden, eikenhouten kastjes en frames voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, enz.

Met de verscheidenheid in Elementiles kunt u een decoratieve en toch functionele compositie op de muur creëren met slechts vier basisvormen.

Voor de Elementiles was Ontwerpduo geïnspireerd door houten kinderspeelgoed; eenvoudige vormen met eindeloos veel mogelijkheden!

Dit werd ook het basisidee van deze elementaire muurvormen, gecombineerd met de professionele aanpak van Ontwerpduo die de items niet alleen een mooie vormentaal maar ook een functie gaven. De vier basisvormen die op verschillende manieren kunnen worden gepositioneerd door ze te roteren, geven u de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke compositie op de muur te maken!

SPECIFICATIES


ontwerp door Ontwerpduo (Nathan Wierink & Tineke Beunders)

in collectie sinds 2015

afmetingen

  • small (driehoek); zijdes van 25cm en ca. 22cm high
  • diamond (parallelogram); ca. 43cm hoog en 25cm breed
  • medium (medium trapezoid); 50cm breed en ca. 22cm hoog
  • large (grote trapezoid); 75cm breed en ca. 22cm hoog

varianten

  • Mirror tiles (small en large) - glazen spiegels
  • Chalk tile (medium) - zwarte borden met schoolbordverff op 9 mm dik mdf
  • Cork tiles (medium and large) - prikbord, 1cm dik kruk met afgeronden hoeken
  • Wireframes (diamond) - gelaste draadfranes 8,5cm diep, gepoedercoat in roze (RAL 3017) en blauw (RAL 5022)
  • Oak cabinet (small and medium) - handgemaakt eiken kastjes 6 cm diep
  • Magnetic tiles (diamond and large) - gekleurde stalen magneetborden in geel (RAL 1014) en groen (RAL 6019)

STORIES


Vij5 at Design District 2018
|

Design District is the best interior design trade event in the Netherlands. During 3 days, over 10,000 m² is filled with presentations from the finest 200 interior brands. Lees Meer

Kies Kleur (Dutch Design Week 2018)
|

Locatie Vij5 Showroom, Eindhoven Jaar 2018  Fotografie door Vij5 Dit jaar zocht Vij5 de grenzen op van crowdfunding door de community te betrekken bij één van de belangrijkste keuzes van een ontwerpproces; het kiezen van kleur. Het experiment draaide... Lees Meer

Dutch Design Week PRESS CENTRE
|

During the Dutch Design Week 2017 we were asked to decorate the official Dutch Design Week Press Centre. We created a welcome desk with Dashed Lights above and fresh flowers in the FlexVase, various workplaces... Lees Meer

ONTWERPERS


BESTEL HIER


Elementiles
Elementiles

For the Elementiles, Ontwerpduo was inspired by children’s toys such as wooden pattern blocks that have proven their worth for years: simple shapes with endless possibilities.

With a professional approach Ontwerpduo gave these shapes a function (chalk board, mirror, magnetic board, cork board, etc.) and turned them into a series of well-designed objects.

more information meer informatie


 15,00 85,00 Opties selecteren
Terug