Pigments & Porcelain – Icehotel, Zweden

Chefs Table on the Veranda


locatie ICEHOTEL, Zweden

gang Arctic char, caviar, kohlrabi.

fotografie Vanessa Romano

styling Marjolein Vonk

 

De Pigments & Porcelain borden zijn onderdeel van het 'twelve-course Chefs table menu on the Veranda' van het beroemde ICEHOTEL in Zweden. ICEHOTEL Restaurant, met Michelin-opgeleide chef-kok Alexander Meier en ICEHOTEL's sommelier Sofie Nordefors die het team leiden, presenteert een nieuwe ontmoetingsplaats bij ICEHOTEL. Met deze nieuwe eetervaring verwelkomen ze gasten 'thuis' bij ICEHOTEL en ook thuis in Zweden.

Gasten worden uitgenodigd om aan een grote houten tafel te gaan zitten. Twee koks van chef-kok Alexander Meier's brigade koken en serveren een twaalfgangenmenu met bijbehorende drankjes. Terwijl de gasten genieten van het eten, vertellen de koks over de producten.

https://www.icehotel.com/

Chef’s table on the Veranda


locatie ICEHOTEL, Zweden

fotografie Asaf Kliger

styling Marjolein Vonk

 

PRODUCT INFORMATION